čtvrtek

Představení

* Chcete se stát finančně nezávislými ?
* Chcete vydělávat toliik, kolik budete vy sami chtít ?
* Chcete mít radost a potěšit své blízké?
* I kdyby jste nechtěli nic dělat, chcete minimálně ušetřit?
* Chcete pomoct a nebýt na to sami?
* Nebo chcete i Vy sami pomáhat ostatním?

Ano tuto příležitost dnes dostáváte. Na internetu je plno nabídek a možností. Ne všechny jsou ale dobré a rád bych vám představil co dělám já a hlavně jak jednoduše vydělávám.

VIDEOPREZENTACE

Parfémy SAY -o produktu



JAK A KOLIK SI MOHU VYDĚLAT?

Distribuční plán SAY - část 1.



Distribuční plán SAY - část 2.




Naše firma Say International nakupuje zboží, které běžně nakupuje většina lidí a věřím že i vy . Nakupuje to zboží přímo od výrobce a dostává se na trh s cenou daleko nižší. Pozor vaší náplní práce nebude žádný prodej pouze vysvětluji co firma dělá.

Vysvětlíme si to třeba na hlavní oblasti:

Většina lidí používá parfémy a bez problému za ně utratí opravdu velké částky za kvalitní parfém značek jako Giorgio Armani, Calvin Klein, chanel....zaplatí cca 2000,- V tomto luxusním zboží jsou tedy nemalé peníze a využívá ho téměř každý. Naše firma neutrácí za náklady které parfém hodně zdražují jako je reklama, propůjčení jména celebrit, pronájem parfumérie.. Dáme si příklad firma A nakoupí od firmy DROM vonné esence ty poté smíchá s lihem nebo destilovanou vodou... A vznikne jim parfém s určitým % vonných esencí. Ten parfém pak dostane jméno třeba po někaké celebritě která si za to samozřejmě nechá velice dobře zaplatit a propaguje to jako svůj parfém i když se na jeho tvorbě nepodílela.. Pak se udělá masivní reklama... a rázem jsme na ceně kolem 2000,- Naše firma první krok udělá stejný nakoupí esence u firmy DROM opět smíchá a samozřejmě nemůže parfém pojmenovat jako firma A jako ten značkový. Dá tomu své číslo a jméno a cena parfému se poté pohybuje kolem 350,-

Takže máme možnost nakupovatkvalitní parfémy přímo od výrobce za cca 350,- - 400,- to zní dobře ne?

Možnost takto levných nákupů je tedy pro většinu lidí velice lákavá. A co je lepší než aby tito lidé od vás nakupovali a vy s tím měli práci? Je to jednoduché stačí doporučit spotřebitele firmě která za toto doporučení velice dobře zaplatí. Děláte vlastně to co děláte běžně zadarmo, když jdete do kina a líbí se vám nějaký film. Také film doporučíte, ale provozovatel kina vám nic nedá.

Váš cíl je mít síť spokojených spotřebitelů, kteří si budou nákupy realizovat samy bez vaší účasti. Na čem se budete ale podílet je odměna kterou za to dostanete. Vždy záleží na obratu který vám doporučení spotřebitelé udělají. Čím větší obrat celkem máte tím větší % vám firma ráda zaplatí. Takže jediné na čem to stojí je kvalitní produkt který používá většina lidí a většina těchto lidí ho ráda bude sama kupovat výrazně levněji.

Nemusíte pracovat vůbec s vaším okolím ale v pohodlí domova na internetu formou inzerce a prezentace. Vždy vám během vaší práce budu oporou já abych vás naučil vše co umím a předal Vám tak své zkušenosti. Nejdřív to pro vás bude menší přivýdělek a časem se bude váš příjem navyšovat protože díky vaším doporučeným spotřebitelům bude firma vydělávat také víc a víc. Vaši spotřebitelé se jistě pochlubí a budou mít také své spotřebitele ale bez vás by je firma neměla a tak se obrat všech těchto spotřebitelů bude počítat také vám.

Vše je naprosto jednoduché, protože vám pomůže manuál který svým členům zašlu a hlavně vám pomohu já. Každý kdo si bude chtít vydělávat a věnuje tomu svůj čas si samozřejmě vydělá. Pokud si neví s něčím rady tak mi ihned píše a společně se na to podíváme. Samozřejmě že za pomoc budu mít i já % protože budete v mé spotřebiteské síti ale budu mít menší odměnu než vy a mým cílem je aby jste si vy vydělali zajímavé peníze protože pak si je vydělám i já a to je pro mě dobrá motivace a pro vás záruka že vás nehodím do vody a nechám ať se naučíte plavat.

Pokud si nevyděláte vy nevydělám si víc ani já a proto máte pro mě smysl pouze pokud vy vydělávat budete.

Možnosti spolupráce jak se stát členem je několik:

1. Stříbrné členství - to obnáší registrační poplatek 50,- (na náklady spojené s administrativou a materiály ) a objednávku jednoho parfému dle vlastního výběru už za členskou slevu, tedy dámský parfém za 340,- nebo pásnký za 340,- k tomu zdarma si vyberete vzorek dalšího parfému na vyzkoušení.
2. Zlaté - to je pro lidi co třeba dělali Avon apod. a jsou zvyklí prodávat zboží a nechtějí to měnit a nebo třeba mají eshop. To stojí 1000,- a v tom jsou vzorky všech parfémů + do budoucna všechny vzorky nových parfémů zdarma + nižší nákupní ceny. Dámský parfém stojí zlatého člena 290,- a pásnký 260,-

Po jeho odeslání mi napište na ICQ 579031754 a dáme se společně do práce. Samozřejmě můžete psát i vaše dotazy a můžeme si informace upřesnit. Využijte tedy tuto možnost co nejdříve, protože čím dřív se do toho pustíme, tím dřív budete vydělávat a od toho jste tady ne?

Žádné komentáře:

Okomentovat